Pratite nas: E-mail: info@integraledu.rs
en
Culinary Arts Academy Switzerland-Swiss Education group
Culinary Arts Academy Switzerland-Swiss Education group
Our graduates acquire the tools and know-how to bring their dream of being an entrepreneur in the world of culinary arts to life. We offer the perfect blend of entrepreneurship and culinary skills to create your ideal education. With two campuses, state-of-the-art kitchens and multiple professional partnerships on offer, we prepare you for your future career journey.
Ovde se registrovati
Za školsku godinu 2019/2020. univerzitet nudi stipendije do 10.000 švajcarskih franaka koje se dodeljuju na osnovu profila kandidata i intervjua.
Kandidati-studenti čije porodice rade u hotelijerskoj i turističkoj branši mogu da se prijave za stipendije koje pokrivaju do 15% školarine.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće