Culinary Arts Academy Switzerland-Swiss Education group
Culinary Arts Academy Switzerland-Swiss Education group
Predstavnici Culinary Arts Academy Switzerland by Swiss Education group će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Približite se kulinarskoj karijeri tako što ćete izabrati CAA, jedan od najpoznatijih međunarodnih kulinarskih instituta. Sa strašću i posvećenošću, Culinary Arts Academy u Švajcarskoj će vam ponuditi komplementarne sastojke za kreativnu karijeru u oblasti kulinarstva.

Sa kampusima u Lucernu i Le Bouveret-u, CAA se nalazi u samom srcu Evrope i okružena je kulinarskim tradicijama Italije i Francuske. Ponuđeni program će razviti Vaše poštovanje prema evropskoj kulinarskoj filozofiji, veštinama, tradiciji i izneti na videlo savremene trendove.

U CAA ćete razviti i praktične veštine potrebne u kuhinji i menadžerske sposobnosti u pogledu kurseva menadžmenta; ova veštine su od vitalnog značaja za one koji žele da rade u struci na najvišem nivou. Iskustvo se stiče pristupom plaćenim praksama koje se održavaju u restoranima nagrađivanim Michelin zvezdicama, ali i u hotelima sa 4 i 5 zvezdica u Švajcarskoj. 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće