en
Culinary Arts Academy Switzerland-Swiss Education group
Culinary Arts Academy Switzerland-Swiss Education group
Culinary Arts Academy Switzerland nalazi se na raskršću nekoliko evropskih kulinarskih tradicija, od kojih su dve najuticajnije svetske gastronomije: francuska i italijanska. Studije obuhvataju teorijske i praktične vežbe organizovane u malim grupama (do četiri studenta) i omogućavaju studentima potpuno razumevanje filozofije evropske kuhinje, razvijanje veština neophodnih za buduće zanimanje, kao i idealnu razmeru prakse i novih trendova u kulinarstvu.
Culinary Arts Academy Switzerland nalazi se na dve izvanredne lokacije:
u centru Lucerna, svetski poznate turističke destinacije u centralnoj Švajcarskoj
u Le Buvereu, na obali Ženevskog jezera
Na obe lokacije Culinary Arts Academy smeštena je u kampusu César Ritz Colleges, jedne od vodećih svetskih škola za hotelski menadžment.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće