Predstojeći događaji
15. OKTOBAR , BEOGRAD
Hotel Metropol Palace, Beograd
15 oktobar 2023
Odbrojavanje: 130 dani4 sati41 minuti22 sekunde
Pogledati sve predstojeće događaje
Prošli događaji
26. NOVEMBAR, BEOGRAD
Hotel Metropol Palace, Beograd

Subota 10:00 - 17:00 h

Registrujte se za EDUfair i osvojte besplatan test karijerne orijentacije od 60 evra ili radionicu pisanja motivacionog pisma i CV.
26 Novembar 2022
Odbrojavanje: 0 sati0 minuti0 sekunde
12. MART, UŽIVO IZDANJE
Balkanska 1, Beograd 11000
Hotel Moskva, Beograd
Subota, od 10:00 do 17:00 časova

Registrujte se za EDUfair i osvojte besplatan test karijerne orijentacije od 50 evra ili radionicu pisanja motivacionog pisma i CV.
 
 
12 Mart 2022
Odbrojavanje: 0 sati0 minuti0 sekunde
Pogledati sve prošle događaje
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće