en
Razvrstaj po: (4) rezultati:
VIRTUALNI EDU fair, 11. Marta 2021.
Online
VIRTUALNI EDU fair, 11. mart 2021.  


EDUfair 2021 u virtualnom obliku! Gde učenici, studenti i njihovi roditelji iz cele Srbije imaju priliku da online upoznaju predstavnike Srpskih i inostranih univerziteta, kao i  privatnih srednjih škola iz udobnosti svog doma i da saznaju sve o obrazovanju u inostranstvu!
 
11 Mart 2021
Odbrojavanje: 0 Sati0 Minuti0 sekunde
30 Oktobar 2021
Odbrojavanje: 0 Sati0 Minuti0 sekunde
12. MART, UŽIVO IZDANJE
Balkanska 1, Beograd 11000
Hotel Moskva, Beograd
Subota, od 10:00 do 17:00 časova

Registrujte se za EDUfair i osvojte besplatan test karijerne orijentacije od 50 evra ili radionicu pisanja motivacionog pisma i CV.
 
 
12 Mart 2022
Odbrojavanje: 0 Sati0 Minuti0 sekunde
17. MART, VIRTUELNI SAJAM
Online

Upoznaj se sa univerzitetima širom sveta iz udobnosti svog doma. Razgovaraj ili četuj uživo sa predstavnicima univerziteta i profesionalnih škola tokom virtualnog EDUfair sajma obrazovanja.

PRISTUPITE VIRTUELNOM SAJMU OVDE
17 Mart 2022
Odbrojavanje: 0 Sati0 Minuti0 sekunde
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće