César Ritz Colleges - Swiss Education Group
César Ritz Colleges - Swiss Education Group
Sa više od trideset godina iskustva u oblasti obrazovanja, César Ritz Colleges izgradio je reputaciju prvoklasne obrazovne ustanove specijalizovane za turizam, ugostiteljstvo i kulinarstvo. César Ritz Colleges ima tri kampusa: Le Bouveret, Lucerne i Brig. César Ritz sarađuje sa Washington State University, koji je 2012. proglašen najboljim univerzitetom za Online Business Masters u SAD. Njihov zajednički program osnovnih studija nudi studentima mogućnost diplomiranja na dva univerziteta istovremeno. 
Washington State University (WSU) osnovan je 1890. godine, a trenutno je svrstan među prvih 60 javnih istraživačkih univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama sa više od 25.000 studenata.
Ovde se registrovati
Univerzitet nudi stipendije do 10.000 švajcarskih franaka koje se dodeljuju na osnovu profila kandidata i intervjua.
Kandidati-studenti čije porodice rade u hotelijerskoj i turističkoj branši mogu da se prijave za stipendije koje pokrivaju do 15% školarine.
 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće