Pratite nas: E-mail: info@integraledu.rs
en
César Ritz Colleges - Swiss Education Group
César Ritz Colleges - Swiss Education Group
At César Ritz Colleges, we provide our students with a truly Swiss journey through hospitality education. Our programmes give students the best of both worlds: a ‘Ritzy’ Swiss hospitality education in campuses drenched in history and tradition combined with an American/British approach to business management and entrepreneurship.
Ovde se registrovati
Za školsku godinu 2019/2020. univerzitet nudi stipendije do 10.000 švajcarskih franaka koje se dodeljuju na osnovu profila kandidata i intervjua.
Kandidati-studenti čije porodice rade u hotelijerskoj i turističkoj branši mogu da se prijave za stipendije koje pokrivaju do 15% školarine.
 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće