César Ritz Colleges University of Applied Sciences Institute (Swiss Education Group)
César Ritz Colleges University of Applied Sciences Institute  (Swiss Education Group)
Predstavnici César Ritz Colleges by Swiss Education Group će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Oko 25 godina, César Ritz Colleges Switzerland doprinose međunarodnoj izvrsnosti u oblasti hotelskog turizma. Godine 1986. fondacija César Ritz i Monik Ric, ćerka poznatog Sezara Rica, dogovorili su se da se njihovi fakulteti zovu „ César Ritz“ – ime koje je poznato kao hotelski lanac i koje zauzima prvo mesto u sferi hotelijerstva.
César Ritz Colleges je međunarodni lider u hotelskom obrazovanju, koji nudi širok izbor univerzitetskih programa na različitim nivoima. César Ritz Colleges studentima nudi mogućnosti za karijeru, kao i lični razvoj; okruženje orijentisano na budućnost, akademski i profesionalni razvoj. Obuka se odvija u odeljenjima sa 15-20 polaznika, a odnos nastavnik-učenik je 1:13, što naglašava lični pristup svakom polazniku. Kroz program, svi studenti će dobiti osnovnu obuku za buduću profesionalnu i akademsku karijeru. Studenti mogu završiti semestar u drugoj zemlji, što im nudi priliku da iskuse život i studiraju u drugoj zemlji, što je važna komponenta u oblasti obrazovanja.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće