Rossall School
Rossall School
Predstavnici Rossall School će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Rossall svake godine dodeljuje širok izbor stipendija trenutnim i novim učenicima škole. Olakšice na osnovu finansijske situacije mogu se ponuditi da dodatno dopune ove stipendije.

Podstičemo sve kandidate da uzmu u obzir Rossall, bez obzira da li misle da mogu priuštiti punu školarinu. Dajemo sve od sebe da prihvatimo i podržimo širok spektar studenata iz različitih sredina.


Stipendije su nagrade zasnovane na zaslugama/izvrsnosti. Dodeljuju se za učenike koji se prijavljuju za godine 7, 9 i 12, sa izuzetnim talentom u oblastima akademije, sporta, muzike, umetnosti i scenske umetnosti/drame. Stipendije se revidiraju godišnje u svetlu postignuća, truda, stava i ponašanja učenika.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće