Rossall School
Rossall School
Predstavnici Rossall School će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Smešten na istorijskom kampusu od 160 hektara na slikovitoj obali Lankašira, Rosall je jedna od vodećih nezavisnih internata i dnevnih škola u zemlji, gde se dečaci i devojčice uzrasta od 0 do 18 godina neguju u bezbednom okruženju sa podrškom.

Sa istorijom koja datira iz 1844. godine, Rosall kombinuje tradicionalno britansko obrazovanje sa modernim pristupom koji se fokusira na razvoj celog deteta. Sa skoro sedamdeset različitih nacionalnosti koje žive i uče zajedno u Rosall-u, oni su zaista globalno selo. Kombinacija studenata u Velikoj Britaniji i studenata iz celog sveta stvara uzbudljivu međunarodnu dimenziju, uvažavanje različitih kultura i istinske građane sveta.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće