Work and Travel programs
Work and Travel programs
Dobićeš odgovore na sva pitanja o Work and Travel and Internship in USA programu na EDUFair-u.
Ovde se registrovati
"Work and Travel USA program omogućava studentima iz celog sveta da rade i žive u Americi tokom letnjih praznika. Program je osmislio američki State Department 1961. godine. Od tada pa sve do danas, program je poznat kao najlakši i najsigurniji način odlaska i legalnog rada u SAD-u. 
Zašto? U okviru J-1 vize, program na jedinstven način osigurava radnu dozvolu koja studentima omogućava da budu više od običnih turista u zemlji. 
Studenti na programu rade, odmaraju, putuju, istražuju, stiču nova iskustva, upoznaju nove ljude, ali i kulture i stvaraju uspomene za prepričavanje!
Tokom programa, moguće je zaraditi dovoljno novca za pokrivanje svih troškova koji su prethodili odlasku u SAD, dok se ostatak zarade može iskoristiti za putovanja, avanture, kvalitetan shopping ili nešto drugo.  
Želiš saznati više informacija o programu?"
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće