VIVES University of Applied Sciences
VIVES University of Applied Sciences
Predstavnici VIVES University of Applied Sciences će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
VIVES se nalazi u Zapadnoj Flandriji, provinciji sa intrigantnom istorijom zbog Velikog rata koji se uglavnom ovde odigrao. Gradovi koji se moraju videti kao što su Ipre i Ostende udaljeni su nekoliko desetina kilometara vozom od naših kampusa. VIVES nudi temeljno obrazovanje u oblasti biznisa, ali i drugim oblastima studija kao što su obrazovanje, poljoprivreda, ugostiteljsto ...
Želiš da naučiš novi jezik? Ovo je mesto za tebe, jer Belgija ima tri zvanična jezika: holandski, francuski i nemački. Budući da se nalazi na zapadu Belgije, VIVES će vam pružiti priliku da unapredite svoje jezičke veštine. Naše susedne zemlje, Francuska i Holandija, su lako dostupne od glavnih železničkih stanica.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće