University of Sunderland
University of Sunderland
Predstavnici University of Sunderland će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Proglašen “Univerzitetom godine za socijalnu inkluziju” zbog multikulturalnog okruženja i velikog uspeha studenata, sa kampusima u Sanderlendu, Londonu i Hong Kongu. Vodeći je u svetu u nekoliko oblasti turizma, prava, istraživanja, uključujući farmaciju, inženjering, sport, obrazovanje i socijalni rad. Univerzitet je nedavno otvorio i novu medicinsku školu, sa prvom grupom studenata koja je počela u septembru 2019.

Investirajte u svoju budućnost, steknite master diplomu na vodećem engleskom univerzitetu po pristupačnim cenama, sa mogućnošću delimične stipendije, i ostanite da radite u Engleskoj do 2 godine nakon diplomiranja.  
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće