University of Pecs
University of Pecs
Predstavnici University of Pecs će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Univerzitet u Pečuju otvorio je svoja vrata 1367. godine, što ga čini prvom i najstarijom institucijom te vrste u Mađarskoj. Institucija sa više kampusa uključuje 10 fakulteta i nekoliko istraživačkih centara, nudeći široku paletu od 100+ programa koji se predaju na engleskom i nemačkom jeziku i pokrivaju skoro svaki aspekt moderne akademske zajednice, od medicine, prirodnih nauka, inženjerstva, umetnosti i političkih nauka do prava, biznisa i ekonomije. Svaki student može pronaći savršen program za sebe i svoju buduću karijeru!
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće