University of Ljubljana
University of Ljubljana
Univerzitet u Ljubljani nudi širok izbor osnovnih, master i doktorskih studija, koji pokrivaju programe u različitim oblastima: od umetnosti, prirodnih nauka, tehnologije i inženjerstva, do društvenih i humanističkih nauka, medicine, zdravstva i sporta. Izaberite jednu od 3 akademije ili 23 fakulteta i pridružite se zajednici od 38.762 studenata, od čega su 4,502 internacionalni.
Studiranje je besplatno za srpske studente osnovnih i master studija (sa izuzetkom studenata koji su već stekli određeni stepen obrazovanja, kao i neredovnih studenata).
Ovde se registrovati
STUDY AT ONE OF THE BEST UNIVERSITY IN THE WORLD
We offer a wide range of bachelor, master and doctoral programmes covering all fields of study: Art, Fine Arts, Natural Science, Technology and Engineering to Social Sciences, Humanities, Medicine, Health Science and Sport
Choose one of the 3 academies or 23 faculties
Join to more than 38.762 students / 4,502 international students
Tuition free studies for Serbian students for the bachelor, single-cycle master and master studies
(exception include students with already acquired equivalent degree of education and part-time students)
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće