University of Essex
University of Essex
Predstavnici University of Essex će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Univerzitetski kampusi su locirani u istorijskom centru grada Eseks u Istočnoj Angliji i nude tradicionalne prednosti manje sredine: niže troškove u kombinaciji sa više mira i bezbednosti. 
Univerzitet ima tri kampusa: Kolčester (Colchester) – najveći kampus, nalazi se u Parku Vajvenho i ima površinu od 200 hektara; Sautend (Southend) – najnoviji kampus, otvoren 2007. godine i nalazi se u Južnom Eseksu; i Loton (Lawton) – otvoren 2000. godine, kada se dramska akademija East 15 pridružila univerzitetu. Kampus je dobro povezan sa samim gradom.
University of Essex otvoren je 1964. godine, sa samo 122 studenta. Danas broji preko 12.000 studenata iz 136 zemalja, što ga čini najinternacionalnijim univerzitetom u Velikoj Britaniji. Studije su grupisane u tri fakulteta: humanističke nauke, društvene nauke i biomedicinske nauke. Tokom godina, univerzitet je izgradio imidž institucije koja nudi kvalitetno obrazovanje u kombinaciji sa istraživačkim radom, što ga je svrstalo na 10. mesto po zadovoljstvu studenata u 2013. i 2014. godini. Studentima odgovara i zbog blizine Londonu, a opet jeftinijeg smeštaja. Najpopularnije studije jesu one iz oblasti međunarodnih odnosa i politike, društvenih odnosa, evropske studije, jezici i pravo. Omogućen je i jednogodišnji program razmene studenata “Erasmus” koji finansira Evropska komisija.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće