Università degli studi di Trieste
Università degli studi di Trieste
Predstavnici Università degli studi di Trieste će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Univerzitet u Trstu je široko prepoznat i visoko rangiran kako nacionalno, tako i međunarodno. Trst je proglašen Evropskim gradom nauke za 2020. godinu. Univerzitet u Trstu nudi osnovne i diplomske studije iz društvenih i humanističkih nauka, tehnologije i prirodnih nauku, kao i bioloških nauka. Neki studijski programi se izvode na engleskom jeziku, što ga čini privlačnim i za italijanske i strane studente.

Univerzitet trenutno ima 10 odeljenja: Economic, Business, Mathematical and Statistical Sciences, Engineering and Architecture; Humanities; Legal, Language, Interpreting and Translation Studies; Mathematics and Geosciences; Medicine, Surgery and Health Sciences; Life Sciences; Pharmaceutical and Chemical Sciences; Physics; Political and Social Sciences.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće