TU Eindhoven
TU Eindhoven
Predstavnici TU Eindhoven će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
TU Eindhoven usmeren je na akademsko obrazovanje podstaknuto temeljnim i primenjenim istraživanjima. Obrazovna filozofija ovoga univerziteta temelji se na prilagođavanju svakom studentu, te ostavljanju prostora za individualne ambicije i talente. Istraživanja koja se sprovode zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvaliteta, a univerzitet za sebe kaže da pomera granice nauke, što ih stavlja na čelo područja istraživanja koja se brzo pojavljuju.

Tehnološki univerzitet Eindhoven kombinuje želju za naučnim istraživanjem sa praktičnim mentalitetom. Temeljna znanja koja se prenose studentima omogućavaju dolazak do rešenja za vrlo složene probleme današnjice i sutrašnjice. 

Kampus TU Eindhovena u središtu je jednog od najmoćnijih tehnoloških čvorišta na svetu – Brainport Eindhoven. TU Eindhoven se ističe globalno kada je u pitanju saradnja s naprednim industrijama, a zajedno s drugim institucijama stvara uspešan ekosistem s jednim zajedničkim ciljem – poboljšanje kvaliteta života kroz održive inovacije.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće