Thomas More University of Applied Sciences
Thomas More University of Applied Sciences
Predstavnici Thomas More University of Applied Sciencesće biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Thomas More je najveći univerzitet primenjenih nauka u Flandriji u provinciji Antverpen, koja se nalazi u severnom delu Belgije. Ova se regija graniči s Severnim morem, sa ukupno 65 km plaže.
Zbog svoje centralne lokacije, mnogi od glavnih evropskih gradova, poput Pariza, Londona ili Amsterdama, lako su dostupni i mogu se lako posetiti u jednom danu.

Univerzitet nudi nekoliko programa na engleskom jeziku, uključujući International Business Management, Data Science Protection & Security i Electronics-ICT.

Pored punih programa (trajanje tri godine), međunarodni studenti mogu upisati i kratkoročne kurseve (trajanje jedna godina) kako bi stekli drugu diplomu.

Univerzitet nudi studentima kampuse na sledećim lokacijama: Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Geel.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće