The American College of Greece
The American College of Greece
Osnovan 1875. godine, Američki koledž u Grčkoj (American College of Greece) je najstariji američki akreditovani koledž u Evropi, i najveći privatni koledž u Grčkoj.

Univerzitet je akreditovan od strane "New England Association of Schools and Colleges". Univerzitetski kampus od 64 hektara domaćin je aktivne studentske zajednice, akademskih društava i studentskih klubova, sportskih timova, festivala i umetničkih aktivnosti.

Univerzitet podržava i pomaže studentima da prošire svoje vidike međunarodnim usavršavanjem u inostranstvu i mogućnostima stažiranja.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće