Swiss Education Academy - Swiss Education Group
Swiss Education Academy - Swiss Education Group
Predstavnici Swiss Education Academy - Swiss Education Group će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Swiss Education Academy nudi zanimljive i raznolike programe letnjih kampova koji su osmišljeni da daju mladim ljudima prvi ukus fantastične moguće karijere.

Swiss Language Club
Letnji jezički kampovi na francuskom, engleskom ili nemačkom za mlade od 10-16 godina.

World of Hospitality
Letnji akademski program sa globalnim pogledom na ugostiteljsku industriju i pokriva niz tema i trendova vezanih za ugostiteljstvo za mlade od 16-20 godina. .

World of Culinary Arts
Letnji akademski program pruža učesnicima globalni pogled na kulinarsku industriju i priliku da uče od vrhunskih kuvara u najsavremenijim demonstracionim kuhinjama. Svet kulinarske umetnosti otvoren je za mlade od 16 do 20 godina i traje do tri nedelje, sa novim ekskurzijama i aktivnostima svake nedelje.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće