St. George's International School
St. George's International School
Predstavnici St. George's International School će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
St. George’s International School u Montreu, Švajcarska je sinonim za kvalitet u oblasti obrazovanja. Rangirana kao broj 1 u zemlji po rezultatima 2023, ova privatna međunarodna škola pruža inovativno učenje u prelepom prirodnom okruženju. Sa posvećenim edukatorima, prilagođenim pristupom učenju i izuzetnom pažnjom prema učenicima, St. George’s International School obezbeđuje vrhunsko obrazovanje za decu od 11 do 18 godina. Svojim fleksibilnim pristupom internatu, škola pruža bezbedno okruženje i optimizovano iskustvo učenja koje podržava individualni razvoj svakog učenika.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće