en
SHMS - Swiss Hotel Management School-Swiss Education Group
SHMS - Swiss Hotel Management School-Swiss Education Group
dina svog postojanja utemeljila se kao vodeća institucija za obuku budućih profesionalaca u turizmu koji inspiraciju crpe iz tradicije švajcarskog gostoprimstva. Studenti osnovnih i master studija koji završe svoje školovanje u SHMS primaju dve diplome: švajcarsku i britansku, koju osigurava vodeći univerzitet u oblasti turizma – University of Derby. 
SHMS ima dva kampusa:
Caux Palace Campus
Sa sedištem u legendarnoj palati Ko, SHMS se nalazi na prelepoj lokaciji nedaleko od živopisnog grada Montroa. Kao jedan od prvih hotela-dvoraca u Švajcarskoj, istorijska palata Ko odlično je mesto za obuku studenata. 
Kampus škole Swiss Hotel Management School prima studente prve i druge godine osnovnih studija, kao i studente master i doktorskih studija. Smešten je u planinskom okruženju s pogledom na Ženevsko jezero, a od Montroa deli ga samo kratka vožnja vozom.
Leysin Campus
Kampus Lezen je lako dostupan vozom iz Ženeve i Ciriha. Obuka se vrši u prostorijama dva nekadašnja hotela – Mont-Blanc Palace i Belvedere, koji su povezani žičarama.
Svi studenti koji nastavljaju studije kao i studenti master i doktorskih studija iskusiće veličanstveno okruženje koje je Lezenu obezbedilo titulu jednog od omiljenih mesta za studiranje u svetu.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće