SHMS Swiss Hotel Management School by Swiss Education Group
SHMS Swiss Hotel Management School by Swiss Education Group
Predstavnici SHMS Swiss Hotel Management School by Swiss Education Group će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
SHMS je osnovan 1992. godine i za 20 godina rada izgradio je reputaciju top akademske reference za buduće profesionalce u turizmu. Glavna inspiracija SHMS-a je švajcarska tradicija u ugostiteljstvu. Diplomci osnovnih i master studija dobijaju diplomu sa dvostrukom akreditacijom: švajcarsku diplomu i britansku diplomu na Univerzitetu Derby.
SHMS ima dva kampusa:
• SHMS Caux
Smešten je u legendarnoj Caux Palace i ima jedinstvenu lokaciju, nedaleko od živopisnog grada Montreux. Kao prvi dvorac-hotel u Švajcarskoj, Caux Palace je zaista jedinstveno mesto za studente.
• SHMS Leysin
Lako se može doći do kampusa SHMS Leysin vozom iz Ženeve ili Ciriha. Časovi i vežbe se odvijaju u zgradama dva poznata hotela: Mont-Blanc Palace i Belvedere, koji su povezani posebnim liftom.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće