FAKULTET ZA PRIMENJENE DRUŠTVENE NAUKE (FUDŠ)
FAKULTET ZA PRIMENJENE DRUŠTVENE NAUKE (FUDŠ)

Fakultet za primenjene društvene nauke (FUDŠ) je privatni fakultet, koji nudi besplatan program Socijalni menadžment(osnovne studije) i Međukulturni menadžment (master studije) i za državljane republike Srbije! Takođe nudi studije po dostupnim cenama: Psihosocijalna pomoć i Psihosocijalno savetovanje i doktorske studije Sociologije.

Adresa: Gregorčičeva 19, 5000 Nova Gorica, Slovenija

Telefon: referada: (+386)5 907 3461

email adresa: referat@fuds.si  
vebsajt: www.fuds.si

Ovde se registrovati

Vrste studijskih programa:

     - Osnovne studije: 
-  Socijalni menadžment (osnovne akademske studije) BESPLATAN
-  Psihosocijalna pomoć (osnovne strukovne studije)

     - Master studije:   
- Međukulturni menadžment - BESPLATAN!
- Psihosocijano  savetovanje

     - Doktorske studije:   
- Sociologija   

 

Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće