Univerzitet u Beogradu - Pravni fakultet
Univerzitet u Beogradu - Pravni fakultet
Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, kao deo jednog od najstarijih univerziteta na Balkanu, od osnivanja je bio vodeća obrazovna i naučna institucija u oblasti prava. Fakultet tradicionalno okuplja vrhunske naučnike i vrsne predavače koji su obrazovali preko 50.000 diplomiranih pravnika i preko 5.000 magistara, mastera i doktora pravnih nauka. Po broju studenata Pravni fakultet je jedan od najvećih u regionu.

Bulevar kralja Aleksandra 67, 11000 Beograd, 0113027700,
pravni@ius.bg.ac.rs  www.ius.bg.ac.rs
Ovde se registrovati

. Studijski programi:
 - Pravo: osnovne, master i doktorske studije - srpski jezik
 - Мaster of European Integration:  master studije - engleski jezik
 - Master in Public Procurement Management: master studije - engleski jezik

 

Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće