Perrotis College /American Farm School
Perrotis College /American Farm School
Predstavnici Perrotis College /American Farm School of Thessaloniki će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Perrotis College - deo American Farm School - je privatni koledž u Solunu koji nudi četvorogodišnje osnovne i dvogodišnje master studije na engleskom jeziku, akreditovane od strane Cardiff Metropolitan Univerziteta.

Ako Vas interesuju studije iz oblasti ekoloških nauka, poljoprivrede, nauke i tehnologije hrane, međunarodnog poslovanja i digitalnog marketinga sa fokusom na praktičnu obuku, onda ste na pravom mestu!

Na Perrotis koledžu, učestvovaćete u inovativnim istraživanjima; sarađivaćete sa naučnicima iz celog sveta; otkrivaćete nove puteve preduzetništva; doprinećete unapređenju bezbednosti hrane, očuvanju prirodnih resursa i zaštiti planete; i bićete u prednosti pri zapošljavanju.

B.Sc. Programs
1.Digital Marketing
2. International Business
3. Food Science and Technology
4. Environmental Science
5. Sustainable Agriculture and Management 

M.Sc. Programs
1. New Food Product and Business Development 
2. Marketing in the Agrofood Sector
3. Sustainable Agriculture and Management
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće