Ostim Technical University
Ostim Technical University
Predstavnici Ostim Technical University će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Kao univerzitet smešten u srcu industrijskog i poslovnog sveta, cilj nam je da obrazujemo inovativne i preduzetničke lidera budućnosti. Prihvatamo talenat i kompetenciju kroz našu multikulturnu strukturu, postavljajući teoriju i praksu u srce našeg obrazovnog sistema. Pružamo interdisciplinarne naučne pristupe koji dodaju vrednost društvu, sarađujući sa svim zainteresovanim stranama kroz otvoren pristup univerziteta kako bismo razvijali kreativna rešenja. Trudimo se da budemo međunarodno standardizovan, tematski usmeren, preduzetnički orijentisan i inovativan univerzitet.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće