NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano
NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano
Predstavnici NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) je privatna akademija koju je zvanično priznalo italijansko ministarstvo za visoko obrazovanje i istraživanje, i nudi kako osnovne tako i master studije. Školovanje na akademiji NABA bazira se na interdisciplinarnim metodama, koje razvijaju umetničke veštine kod studenata, a master studije su u oblasti umetnosti, dizajna, modnog dizajna, grafike, medija i scenskog dizajna. Neki od partnera ove akademije jesu prestižne škole kao što su Central Saint Martins College of Art and Design (London), Philadelphia University, Pratt Institute i Rhode Island School of Design, a programi razmene sa univerzitetima u Evropi, Severnoj i Južnoj Americi i Aziji sastavni su deo nastavog plana i programa. Predavanja su uglavnom na italijanskom jeziku.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće