MODUL University Vienna
MODUL University Vienna
MODUL University Vienna (MU), međunarodni privatni univerzitet koji je osnovala Privredna komora Beča, nudi studijske programe (BBA, BSc, MSc, MBA iPhD) iz oblasti međunarodne privrede i menadžmenta, novih medijskih tehnologija, javne uprave i održivog razvoja, kao i menadžmenta u turizmu, hotelijerstvu i uslugama.

Studijski programi ispunjavaju stroge smernice za akreditaciju a, zbog internacionalnog prilagođavanja, održavaju se na engleskom jeziku.Univerzitetski kamp se nalazi na brdu Kahlenbergu u bečkom 19.becirku i pruža spektakularan pogled na glavni grad Austrije, sa kojim je dobro povezan javnim prevozom.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće