Istituto Europeo di Design
Istituto Europeo di Design
Predstavnici Istituto Europeo di Design će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Istituto Europeo di Design univerzitet je sa šest kampusa u Italiji, Španiji i Brazilu, gde studenti 75 različitih nacionalnosti uče o dizajnu, modi, likovnim umetnostima i komunikaciji. Profesori su većinom i sami dizajneri, modeli i umetnici. Bliska saradnja sa vodećim italijanskim i međunarodnim kompanijama u oblasti mode i dizajna omogućava realizaciju karijera studenata.
Učenici vole IED zbog kvalitetnog obrazovanja, solidne praktične nastave, prestižne diplome i razumne cene. Većina profesora ima bogato iskustvo u dizajnu, modnoj industriji i umetnosti. Bogata teorijska priprema kombinuje se sa izvođenjem stvarnih projekata u poznatim modnim i dizajnerskim kompanijama. Škola nudi mogućnost studiranja na različitim jezicima, u razredima do 25 učenika. Od prošle godine, IED sarađuje sa Univerzitetom Vestminster na nekoliko studija, nakon čega studenti dobijaju diplomu i tog univerziteta.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće