International School of Milan
International School of Milan
Predstavnici International School of Milan će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Internat International School Milan, sa smeštajem za približno 50 učenika, pruža inspirativno međunarodno obrazovno iskustvo sa toplom atmosferom doma, omogućavajući učenicima uzrasta od 14 do 18 godina da ostvare svoj puni potencijal. Nalazi se u širem području Milana i predstavlja ne samo učenički dom, već i moderno okruženje za učenje, sa impresivnim sadržajima, uključujući unutrašnji bazen i amfiteatar. International School Milan se ponosi svojom bogatom istorijom od preko 60 godina, čime je postao najstarija međunarodna škola u Milanu, okupljajući raznoliki skup učenika iz 50 zemalja.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće