IntegralEdu agencija za obrazovanje u inostranstvu
IntegralEdu agencija za obrazovanje u inostranstvu
INTEGRALEDU je najveća savetodavna agencija za obrazovanje u inostranstvu sa 30 godina iskustva. Naših 17 kancelarija nalaze se u Bugarskoj, Rumuniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Litvaniji i Albaniji, a u junu 2018. stigli smo i u Srbiju!

 
Ovde se registrovati
INTEGRALEDU nudi obrazovna rešenja prilagođena individualnim potrebama i  mogućnostima svakog klijenta. Naša misija jeste da ostvarimo san o kvalitetnom obrazovanju svakome ko želi da se akademski razvija u inostranstvu. Naše dugogodišnje iskustvo, znanje i kontakti u području obrazovanja garantuju besprekoran proces prijave na studije.

Naše usluge pokrivaju ceo akademski put naših klijenata i podršku im pružamo pri svakom koraku. S velikim brojem klijenata lojalnost gradimo još od malih nogu – omogućavanjem iskustva letnjih kampova. Nakon toga, s vremenom ih usmeravamo prema kvalitetnom srednjoškolskom obrazovanju ne bi li im time osigurali mesta na vrhunskim univerzitetima. Na kraju sam upis na najprestižnije svetske fakultete postaje formalnost.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće