Institut Montana Zugerberg
Institut Montana Zugerberg
Institut Montana Zugerberg otvorio je svoja vrata 1926. godine u zgradi nekadašnjeg Grand hotela Schonfels. Škola se prostire na 60 hektara u prelepom planinskom predelu iznad Cuga, sedišta mnogih međunarodnih kompanija. Prekrasna lokacija u podnožju Alpa pruža idealno okruženje za učenje i vannastavne aktivnosti. Škola neguje potrebe svakog učenika pa kroz individualni pristup svakom detetu, neguje razvoj posebnih talenata i sposobnosti. Školu pohađaju učenici iz 43 različitih država, kojima su zajedničke vrednosti: internacionalizam, integracija, tolerancija i nacionalni identitet. Nastava se odvija u malim razredima sa prosečno po 10 učenika. U zavisnosti od akademskog programa, nastava se odvija na nemačkom, engleskom jeziku ili dvojezično. Pored toga, mogu se izučavati i ruski, kineski, italijanski, španski i francuski jezik.
Ovde se registrovati
Institut Montana Zugerberg će na sajmu predstaviti svoje akademske i letnje programe i ponuditi sjajne popuste za sve zainteresovane tokom ovogodišnjeg Edu Fair-a. 
 
Letnji kampovi jezika 
3 nedelje – popust od CHF 500: ukupan iznos CHF 6’300 (umesto CHF 6’800)
2 nedelje – popust od CHF 400: ukupan iznost CHF 5’400 (umesto  CHF 5’800)
 
Zainteresovani za akademske programe ove škole mogu dobiti priliku da tokom 5 probnih dana (od ponedeljka do petka), potpuno besplatno dođu u školu, upoznaju druge učenike, profesore i staratelje, kako bi osetili pravu atmosferu koja ovde vlada.
 
Za sve prijave na licu mesta, odobrava se poseban popust na upisninu koja će iznositi:
 
CHF 1’500 (umesto CHF 3’500)
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće