Visoka strukovna škola - Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS)
Visoka strukovna škola - Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS)

Predstavnici Visoka strukovna škola - Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS) će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.

Ovde se registrovati
Visoku strukovnu školu - Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS) čine visokoškolska ustanova u Beogradu i 5 visokoškolskih jedinica: Novi Sad, Leskovac, Kraljevo, Vršac i Jagodina. Više od 300 nastavnika i saradnika, kao i oko 40 zaposlenih u podršci nastave učestvuje u organizaciji i realizaciji osnovnih i master studijskih programa iz oblasti zdravstvene struke, ugostiteljstva, ekonomije i menadžmenta, a koji su u velikoj meri usklađeni sa kurikulumima programa evropskih univerziteta. 
 
Potpisivanjem ugovora o saradnji sa uglednim zdravstvenim ustanovama, institucijama, privrednim organizacijama, visokoškolskim ustanovama, kao i partnerima iz ugostiteljske industrije u zemlji i inostranstvu, studenti ICEPS-a dobili se priliku da stiču praktična znanja i veštine primenljive odmah po dobijanju diplome. 
ICEPS je dobitnik Povelje za visoko obrazovanje Evropske komisije za učešće u Erazmus+ programu, pet uzastopnih zlatnih medalja za kvalitet visokog obrazovanja Novosadskog sajma, ali i društveno odgovorna visoka škola koja aktivno učestvuje u različitim programima podrške zajednici i humanitarnim akcijama. 
 
Visoka strukovna škola – Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS) 
Pariske komune 24, Novi Beograd
011/6 555 190, 064/64 29 086
office@iceps.edu.rs
www.iceps.edu.rs
Instagram: iceps_rs
Facebook: ICEPS – Visoka strukovna škola
 
 
PROGRAMI STUDIRANJA 
Programi osnovnih studija
Zdravstvena nega
Fizioterapija 
Radiologija 
Strukovni medicinsko-laboratorijski tehnolog
Aparaturna kozmetologija 
Menadžment u zdravstvu
Finansijski menadžment i bankarstvo 
Menadžment u hotelijerstvu 
Menadžment u gastronomiji 
Menadžment u restoraterstvu
 
Programi master studija
Zdravstvena nega (moduli: Zdravstvena nega i Javno zdravlje)
Ultrazvučna dijagnostika
Menadžment u zdravstvu
Strukovni master medicinsko-laboratorijski tehnolog
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće