Visoka strukovna škola - Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS)
Visoka strukovna škola - Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS)

Predstavnici Visoka strukovna škola - Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS) će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.

Ovde se registrovati

Visoka strukovna škola ICEPS akreditovana je od strane Nacionalnog tela za akreditaciju i proveru kvaliteta u visokom obrazovanju Republike Srbije (NAT) i ima dozvolu za rad Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. ICEPS je četiri godine uzastopno ponosni dobitnik diplome sa velikom zlatnom medaljom, priznanja koje se dodeljuje na „Međunarodnom sajmu obrazovanja - Putokazi“ u Novom Sadu.

Visoku strukovnu školu - Internacionalni centar za profesionalne studije (ICEPS) čine visokoškolska ustanova sa sedištem u Beogradu i 5 visokoškolskih jedinica: Novi Sad, Leskovac, Kraljevo, Vršac i Jagodina. Više od 300 nastavnika i saradnika, kao i oko 40 vrednih ljudi iz nenastavnog osoblja Škole radi vredno na organizaciji i realizaciji osnovnih i master studijskih programa iz oblasti medicine, ugostiteljstva, ekonomije i menadžmenta, a koji su u velikoj meri usklađeni sa kurikulumima EU programa. Potpisivanjem Ugovora o saradnji ICEPS-a sa najuglednijim zdravstvenim ustanovama, institucijama, privrednim organizacijama, visokoškolskim ustanovama, kao i partnerima iz ugostiteljske industrije u zemlji i inostranstvu, studenti ICEPS-a su dobili priliku da stiču neophodna praktična znanja i veštine primenljiva odmah po dobijanju diplome. ICEPS je i društveno-odgovorna Škola, pa kroz Ugovore o saradnji sa UNICEF-om i organizacijama Crvenog krsta širom Srbije aktivno učestvuje u podršci zajednice. Ponosni smo član i Komore italijansko-srpskih preduzetnika. Dobitnici smo Povelje za visoko obrazovanje koju dodeljuje Evropska komisija za učešće u Erazmus+ programu.

Iako je Visoka strukovna škola osnovana pre 18 godina, tada pod drugim imenom, suštinske transformacije Škole započele su 2017. godine promenom vlasničke strukture, ali i pristupa procesu obrazovanja u smislu modernizacije i približavanja aktuelnim kretanjima u prosveti, zdravstvu i privredi u zemlji i inostranstvu, od kada je i postala prepoznatljiva pod imenom „ICEPS“

Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće