Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
Predstavnici Hotel Institute Montreux - Swiss Education group će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Montreux je živahan švajcarski grad smešten između Ženevskog jezera i švajcarskih Alpa, u jednom od najlepših regiona zemlje: Švajcarskoj rivijeri. Smešten na samo sat vremena vožnje vozom od aerodroma u Ženevi, grad uživa u brojnim posetiocima godišnje i domaćin je velikim događajima kao što je poznati Montreux Jazz Festival.
 
 Osnovan 1984. godine, Hotel Institute Montreux (HIM) kvalitetom svojih programa i konstantnim promenama koje su zavisile od potreba poslovanja stekao je izuzetnu reputaciju širom sveta. HIM nudi programe u oblasti poslovanja i turizma koji objedinjuju najbolje od švajcarske tradicije i ugostiteljstva s američkom praksom u menadžmentu. HIM u svom programu American BBA Degree in Hospitality Management sarađuje s američkim univerzitetom Northwood University. Škola se nalazi u samom srcu grada, na obali Ženevskog jezera i u neposrednoj blizini Alpa. Uživajući u dugoj i prestižnoj tradiciji hotelskog menadžmenta, Hotel Institute Montreux nudi poslovne programe koji kombinuju švajcarsku ugostiteljsku praksu sa američkom stručnošću u menadžmentu.
Ova jedinstvena kombinacija pomaže u pripremi diplomaca za liderske pozicije u poslovanju i ugostiteljstvu.
Fakultet nudi okruženje pogodno za razvoj znanja u hotelijerstvu, kao i međuljudskih, jezičkih i kulturoloških veština. 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće