en
Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
Hotel Institute Montreux - Swiss Education group
Osnovan 1984. godine, Hotel Institute Montreux (HIM) kvalitetom svojih programa i konstantnim promenama koje su zavisile od potreba poslovanja stekao je izuzetnu reputaciju širom sveta. HIM nudi programe u oblasti poslovanja i turizma koji objedinjuju najbolje od švajcarske tradicije i ugostiteljstva s američkom praksom u menadžmentu. HIM u svom programu American BBA Degree in Hospitality Management sarađuje s američkim univerzitetom Northwood University.
Montro je grad smešten u jednom od najveličanstvenijih delova Švajcarske – na švajcarskoj rivijeri. Krunski dragulj ove rivijere, živopisni Montro nalazi se između Ženevskog jezera i švajcarskih Alpa.
Poznat po svojoj mediteranskoj mikroklimi, Montro je domaćin velikih događaja tokom cele godine, uključujući Montreux Jazz Festival, Montreux Volleyball Masters i Božićni sajam, te ga stoga svake godine i posećuje stotine hiljada turista. Grad ima odlične restorane, bioskope i barove, kao i mnogo zanimljivih prodavnica.
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće