en
Deutscher Akademischer Austausch Dienst Serbia / DAAD Serbia
Deutscher Akademischer Austausch Dienst Serbia / DAAD Serbia
Study in Germany- Land of Ideas

Nemačka služba za akademsku razmenu (DAAD) je nezavisna organizacija visokoškolskih institucija u Nemačkoj. Njen glavni zadatak je finansijsko podržavanje akademske veze sa inostranstvom, pre svega putem razmene studenata i naučnika. Informišemo I delujemo  kao raskrsnica između srpskih i nemačkih institucija.

Cara Uroša 36-38
11000 Beograd
Telefon: 011 2621 460

info@daad.rs
www.daad.rs

info@daad.rs

www.daad.rs

Ovde se registrovati
Nemačka služba za akademsku razmenu (DAAD) pomaže srpskim studentima u pronalasku stipendija za studije u Nemačkoj. Broj stipendija je veliki, a u nastavku možete pogledati neke primere.
Studijske stipendije- master studije za strane diplomce svih naučnih disciplina
Ovaj program stipendija je usmeren na apsolvente svih naučnih disciplina osim iz oblasti arhitekture, umetnosti i biznisa. Stipendija pokriva putne troškove, uključuje mesečnu stipendiju za troškove života, jednokratnu pomoć za studiranje i jezički kurs. Trajanje ove stipendije je 10-24 meseci.
Više informacija možete pogledati na ovom linku.
Studijske stipendije- master /postdiplomske studije iz oblasti arhitekture, likovnih i scenskih umetnosti i muzike
Ovaj program stipendija je usmeren na apsolvente iz oblasti arhitekture, likovnih i scenskih umetnosti i muzike. Stipendija pokriva putne troškove, uključuje mesečnu stipendiju za troškove života, zdravstveno osiguranje, jednokratnu pomoć za studiranje i jezički kurs. Trajanje ove stipendije za MA program: 10-24 meseci / masterclass: 1 godina
Više informacija možete pogledati na sledećim linkovima: arhitektura, scenska umetnost, muzika, likovna umetnost, dizajn, vizuelna komunikacija i film 
ERP-Studijske stipendije za diplomce iz ekonomskih nauka
Ovaj program stipendija je usmeren na apsolvente i diplomce ekonomskih nauka. Stipendija pokriva putne troškove, uključuje mesečnu stipendiju za troškove života, zdravstveno osiguranje, jednokratnu pomoć za studiranje i jezički kurs. Trajanje ove stipendije je 18 - 24 meseci.
Više informacija možete pogledati na ovom linku.
Dodatne informacije o stipendijama koje nudi DAAD možete pogledati ovde.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće