Study in Germany- Land of Ideas
Study in Germany- Land of Ideas
Predstavnici Study in Germany- Land of Ideas će biti prisutni na EDUfair-u i moći će da Vam pruže detaljne informacije o ovoj kampanji DAAD-a.

Na individualnim sastancima sa delegatima dobićete informacije kako lakše da pronadjete i izaberete željeni studijski program u Nemačkoj, kao i koja visokoškolska institucijja je najbolja za odabrani studijski program. Takodje, moći ćete da dobijete pregled DAAD stipendija, kao I drugih nemačkih organizacija. 

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno. 
 
Ovde se registrovati
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće