en
Deutscher Akademischer Austausch Dienst Serbia / DAAD Serbia
Deutscher Akademischer Austausch Dienst Serbia / DAAD Serbia
Study in Germany- Land of Ideas

Nemačka služba za akademsku razmenu (DAAD) je nezavisna organizacija visokoškolskih institucija u Nemačkoj. Njen glavni zadatak je finansijsko podržavanje akademske veze sa inostranstvom, pre svega putem razmene studenata i naučnika. Informišemo I delujemo  kao raskrsnica između srpskih i nemačkih institucija.

Cara Uroša 36-38
11000 Beograd
Telefon: 011 2621 460

info@daad.rs
www.daad.rs

info@daad.rs

www.daad.rs

Ovde se registrovati
DAAD je najveća svetska finansijska organizacija za međunarodnu razmenu studenata i istraživača. Od osnivanja 1925. godine, oko dva miliona naučnika u Nemačkoj i inostranstvu dobilo je DAAD sredstva. To je registrovano udruženje i njegovi članovi jesu nemačke institucije visokog obrazovanja i studentska tela. Njegove aktivnosti prevazilaze jednostavno dodeljivanje stipendija. DAAD podržava internacionalizaciju nemačkih univerziteta, promoviše nemačke studije i nemački jezik u inostranstvu, pomaže zemljama u razvoju u uspostavljanju efikasnih univerziteta i savetuje donosioce odluka o pitanjima kulturne, obrazovne i razvojne politike.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće