Study in Germany- Land of Ideas
Study in Germany- Land of Ideas
Predstavnici Study in Germany- Land of Ideas će biti prisutni na EDUfair-u i moći će da Vam pruže detaljne informacije o ovoj kampanji DAAD-a.

Na individualnim sastancima sa delegatima dobićete informacije kako lakše da pronadjete i izaberete željeni studijski program u Nemačkoj, kao i koja visokoškolska institucijja je najbolja za odabrani studijski program. Takodje, moći ćete da dobijete pregled DAAD stipendija, kao I drugih nemačkih organizacija. 

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno. 
 
Ovde se registrovati
DAAD (Nemačka služba za akademsku razmenu) je najveća svetska finansijska organizacija za međunarodnu razmenu studenata i istraživača. Od osnivanja 1925. godine, oko dva miliona naučnika u Nemačkoj i inostranstvu koristilo je DAAD stipendije. Članice DAAD-a čine nemačke institucije visokog obrazovanja i studentska tela. DAAD podržava internacionalizaciju nemačkih univerziteta, promoviše nemačke studije i nemački jezik u inostranstvu.

Study in Germany- Land of Ideas

Od 2001. godine je DAAD osnovao inicijativu Study in Germany- Land of Ideas, platformu koja je namenjena stranim studentima u vezi sa svim mogućim pitanjima iz različitih oblasti: obrazovanja, kulture, administrativnih pitanja u vezi sa boravkom u Nemačkoj, pronalaženjem studentskih poslova, učenju nemačkog jezika itd.


Predstavništvo DAAD-a u Srbiji, DAAD Informativni Centar Beograd, informiše i deluje kao raskrsnica između srpskih i nemačkih institucija. Nakon sajma možete da zakažete konsultacije u našem centru i informišete se o studijama, stipendijama i studentskom životu u Nemačkoj.

Cara Uroša 36-38
11000 Beograd
Telefon: 011 2621 460 info@daad.rs
www.daad.rs I www.study-in-germany.de[DEP1] 
 
 
 
DAAD ima nekoliko programa stipendija koje su namenjene studentima i diplomcima  iz Srbije. Studenti sami biraju studijske programe i apliciraju za DAAD stipendiju pre nego što budu primljeni na nemački univerzitet, a to je uvek jesen pre početka studija u Nemačkoj.


Studijske stipendije za master studije za diplomce svih naučnih disciplina iz Srbije.
Ovaj program stipendija je usmeren na apsolvente i diplomce svih naučnih disciplina osim iz oblasti arhitekture, umetnosti i ekonomije. Stipendija  obuhvata mesečnu stipendiju za troškove života, pokriva putne troškove, obezbeđuje jednokratnu pomoć za studiranje i jezički kurs. Trajanje ove stipendije je 10-24 meseci.
Više informacija možete pogledati na ovom linku.(Link: ( https://www.daad.rs/sr/pronalazak-stipendije/stipendije-za-studente-i-diplomce/)


Studijske stipendije za master /postdiplomske studije iz oblasti arhitekture, likovnih i scenskih umetnosti i muzike
Ovaj program stipendija je usmeren na apsolvente iz oblasti arhitekture, likovnih i scenskih umetnosti i muzike. Stipendija uključuje mesečnu stipendiju za troškove života, pokriva putne troškove, zdravstveno osiguranje, obezbeđuje jednokratnu pomoć za studiranje i jezički kurs. Trajanje ove stipendije za master program: 10-24 meseci / masterclass: 1 godina
Više informacija možete pogledati na sledećem linku: ( https://www.daad.rs/sr/pronalazak-stipendije/stipendije-za-studente-i-diplomce/ )


ERP-Studijske stipendije za diplomce iz ekonomskih nauka.
Ovaj program stipendija je usmeren na apsolvente i diplomce ekonomskih nauka. Stipendija uključuje mesečnu stipendiju za troškove života, pokriva putne troškove, zdravstveno osiguranje, obezbeđuje jednokratnu pomoć za studiranje i jezički kurs. Trajanje ove stipendije je 18 - 24 meseci.
Više informacija možete pogledati na ovom linku: ( https://www.daad.rs/sr/pronalazak-stipendije/stipendije-za-studente-i-diplomce/ )


Dodatne informacije o stipendijama koje nudi DAAD za studente i diplomce iz Srbije  možete pogledati ovde:   https://www.daad.rs/sr/pronalazak-stipendije/ )
 
 
 
#studyingermany
#daad_srbija
#daadscholarship
#studierenindeutschland
 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće