Farmaceutski fakultet, Novi Sad
Farmaceutski fakultet, Novi Sad
Predstavnici Farmaceutski fakultet, Novi Sad će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Farmaceutski fakultet, Novi Sad ove godine proslavlja deset godina postojanja kao jedini privatni akreditovani farmaceutski fakultet u zemlji. U prvoj deceniji naše diplome zaslužilo je više od četri stotine studenata. Deset godina smo recept za budućnost, naše vreme ne prolazi.
 
1.    Farmacija,
2.    Medicinska biohemija
3.    Zdravstvena nega
4.    Fizioterapija kao i
5.    Specijalističke akademske studije - Kozmetologija i
6.    Doktorske studije


Farmaceutski fakultet, Novi Sad
Trg mladenaca 5, 21 000 Novi Sad
telefon:  (+381) 021 6615 897, (+381) 064 659 2993
email: office@faculty-pharmacy.com
web: www.faculty-pharmacy.rs
instagram: farmaceutski.fakultet.ns
facebook: Farmaceutski fakultet, Novi Sad
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće