Faculty of Mechanical Engineering, University of Ljubljana
Faculty of Mechanical Engineering, University of Ljubljana
Predstavnici Faculty of Mechanical Engineering, University of Ljubljana će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
MAŠINSKI FAKULTET, UNIVERZITET U LJUBLJANI
Mašinski fakultet (FME), Ljubljana, član je Univerziteta u Ljubljani, najvećeg i najstarijeg univerziteta u Sloveniji.
Na FME generišemo i delimo znanje koje omogućava našim studentima da se uspešno integrišu u konkurentno globalno okruženje. Studijski programi: Proizvodnja, Energetika i procesno inženjerstvo, Inženjersko projektovanje, Mehanika i održavanje motora, Mehatronika, Laserska tehnologija i automatizacija. Redovne studije se odvijaju na slovenačkom na tri nivoa (https://www.fs.uni-lj.si/en/study/).
Na engleskom, studenti mogu da studiraju na Zajedničkom evropskom master programu Tribology, pod nazivom Tribos, i na Manufacturing 4.0, koji se zove META 4.0 (https://www.master-meta4-0.eu/).
Fakultet je takođe snažno uključen u Erazmus+, CEEPUS i druge programe razmene.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće