ESTP École Spéciale des Travaux Publics, Paris
ESTP École Spéciale des Travaux Publics, Paris
Predstavnici ESTP École Spéciale des Travaux Publics, Paris  će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
ESTP Paris, je prestižna francuska visokoobrazovna in inženjerska ustanova za velike projekte i referentna škola koja u Francuskoj obrazuje najveći broj kadrova u oblastima građevine i prostornog planiranja.  Još od 1891. godine, škola ESTP Paris je liderska obrazovna ustanova za građevinu u najširem smislu:  od zamisli, izgradnje, do  eksploatacije zgrada i infrastrukture. Ima programe na engleskom jeziku za Master nivo najviše u oblastima građevine i nuklearne građevine. Nudi i određene tipove stipendija za studije na ovoj školi kao i u inostranstvu.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće