Corvinus University of Budapest
Corvinus University of Budapest
Predstavnici Corvinus University of Budapest će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Univerzitet Corvinus u Budimpešti je jedan od najprestižnijih univerziteta u Mađarskoj u oblasti ekonomije i društvenih nauka, koji radi u Budimpešti i Sekešfehervaru od 1948. godine.
Broj mađarskih i stranih studenata dostiže 11.500.
Univerzitet je uvršten u prvih 50 na Financial Times European Masters in Management rang listi, kao i među prvih 100 najboljih poslovnih škola prema Financial Times Business Schools Ranking-u, i bio je prvi mađarski univerzitet koji se spominje među najboljima u oblasti poljoprivrede. Na Korvinsu su studirali ministri finansija, predsednici Narodne banke Mađarske i premijeri.

Međunarodni uspeh i priznanja:
• "Corvinus Business School" je stekla prvo mesto među najboljim poslovnim školama u istočnoj Evropi prema Eduniversal-u, a takođe je dobila i EKUIS akreditaciju na godišnjoj konferenciji EFMD-a.
• Poslovna škola Korvinus je takođe pozicionirana među 100 najboljih poslovnih škola na rang-listi "Financial Times Business Schools Ranking"
• Na osnovu evaluacije studenata i glasova akademskih direktora, Korvinus je proglašen za 3. najbolji među 32 člana CEMS-a u 2019. godini u kategoriji CEMS škola godine.
• Master program aktuarske i finansijske matematike Ekonomske škole Korvinus zauzeo je 31. mesto među 40 najboljih master programa sveta na rang listi Eduniversala u kategoriji osiguranja, rizika i aktuarskih nauka.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće