Carinthia University of Applied Sciences
Carinthia University of Applied Sciences

Predstavnici Carinthia University of Applied Sciences će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.

Ovde se registrovati
Carinthia University of Applied Sciences - Univerzitet primenjenih nauka u Koruškoj

Međunarodni kursevi za osnovne i master studije
Koruški univerzitet primenjenih nauka nudi praktično i akademsko visoko obrazovanje u četiri oblasti:
- Građevinarstvo i arhitektura
- Inženjering i IT
- Zdravstvena i socijalna pitanja
- Ekonomija i menadžment

Preko 500 predavača iz privrede i industrije garantuje praktičnu obuku za više od 2200 studenata iz 50 zemalja. Saradnja sa 140 partnerskih univerziteta širom sveta promoviše međunarodnu mobilnost.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće