Bromsgrove School
Bromsgrove School
Predstavnici Bromsgrove School će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.
Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.
Ovde se registrovati
Bromsgrove School nalazi se na ivici malog živopisnog grada Brumsgrouv, u grofoviji Vusteršir. Škola je smeštena na teritoriji parka od 100 hektara. Godine 1553. ser Tomas Kuk donirao je prve zgrade, koje su sada deo kampusa. Zgrade su izgrađene u različitim epohama i mešavina su različitih arhitektonskih stilova. Bromsgrouv je danas jedan od najmodernijih koledža u Midlendsu i uvek je među vodećim engleskim školama. Škola je ponosna na visoka akademska postignuća i izuzetne rezultate završnih ispita: više od 90% učenika dobilo je ocene A*–B na završnim A-level ispitima, a prosečni rezultat na IB jeste 38 poena.

Akademski programi
 - 
IGCSE
- A-levels
- International Baccalaureate ( IB)
- Foundation Program
 
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće