Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija
Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija

Predstavnici Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija će biti prisutni na EDufair-u i moći će da vam pruže detaljne informacije o njihovoj instituciji.

Pored  individualnih sastanaka sa delegatima, moći ćete da učestvujete u radionicama i prezentacijama o temama vezanim za obrazovanje, kao i da iskoristite posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.

Popunite formular za registraciju ispod. Učešće na događaju je besplatno.

Ovde se registrovati
Akademija poslovnih strukovnih studija Beograd je prva državna akreditovana visokoškolska ustanova koja u potpunosti primenjuje koncept dualnog obrazovanja po ugledu na zapadnoevropske prosvetne sisteme. Svoju suštinsku delatnost Akademija ostvaruje kroz nastavni proces na dva nivoa studija: na osnovnim i specijalističkim, i master strukovnim studijama. Primenjujemo savremen model obrazovanja koji je zasnovan na spoju teorijskih znanja i praktičnih veština. Stručna praksa je integrisana u studijske programe na svim godinama studija, a realizuje se u saradnji s domaćim i stranim kompanijama i državnim upravama.
 

Osnovne strukovne studije:

  • Informacioni sistemi i tehnologije
  • Marketing i trgovina
  • Mendžment
  • Finansije, računovodstvo i bankarstvo
  • Menadžment turizma
  • Porezi i carine
  • Javna uprava


Specijalističke strukovne studije

  • Javna uprava, poreski i carinski sistemi
  • Računovodstvo, kontrola i revizija


Master strukovne studije

  • Poslovna ekonomija 

Akademija poslovnih strukovnih studija Beograd 

Kraljice Marije 73, Zvezdara, Beograd

066/8747272
www.bpa.edu.rs
upis@bpa.edu.rs 
facebook.com/bpa.edu.rs
instagram.com/akademijapssbeograd

 

Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće