en
BBIS Berlin Brandenburg International School GmbH
BBIS Berlin Brandenburg International School GmbH
Osnovana 1990. godine, Berlin Brandenburg International School je međunarodna škola koju pohađa oko 700 učenika iz više od 60 zemalja i koja nudi prestižni program International Baccalaureate (IB).
BBIS je najstarija IB škola u regiji Berlina i među retkima je na svetu akreditovana od strane organizacije IBO za pružanje sva četiri IB programa, koji pokrivaju uzrasnu grupu od 3 do 19 godina (osnovna škola, srednja škola, IB diploma i IB sertifikat).
Kampus se nalazi u malom gradu Klajnmahnauu, u pokrajini Brandenburg, u blizini Potsdama i jugozapadnog predgrađa Berlina. Kampus zauzima površinu od 100 hektara i uključuje sopstvene šume i deo obale jezera Zeberg.
Škola obuhvata četiri renovirane zgrade sa prostranim učionicama, naučnim laboratorijama, računarskim salama, bežičnim računarskim laboratorijama, umetničkim studijima, muzičkim sobama i sobama za probe, bibliotekom i kantinom.
Od ostalih sadržaja izdvajaju se sportska dvorana, stadion s veštačkom atletskom stazom, igrališta za odbojku, košarku i teniski teren. Sportska dvorana nudi fitnes sadržaje, penjanje na zid, košarku, odbojku, rukomet, fudbal i stoni tenis.
Ovde se registrovati
Tokom trajanja sajma obrazovanja, BBIS škola će ponuditi posebne uslove za letnji jezički program. Naime, za sve koji se prijave za njihov kurs engleskog ili nemačkog na sajmu, biće odobren poseban popust u iznosu od 100€.  
On se odnosi na period putovanja od 26.07-07.08. Kurs jezika traje 14 dana, namenjen je učenicima između 12-16 godina. Ukupna cena kursa, smeštaja sa hranom iznosi 1.900€. 

Posebna sajamska ponuda
Za registracije izvršene u sedmici nakon virtuelnog sajma obrazovanja (Virtual EDUFair), koji će biti održan 15. oktobra, primenjivaće se popust od 50% na registraciju. Njegova vrednost je 6.000 evra (kotizacija za školu + kotizacija za smeštaj), a popust će iznositi 3.000 evra.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće