EducationUSA - International Academic Center
EducationUSA - International Academic Center

EducationUSA, organizacija koju u Srbiji predstavlja Međunarodni akademski centar, je Savetodavni centar podržan od strane Stejt departmenta. Savetodavni centar je jedino zvanično mesto za informisanje o obrazovanju u SAD. Aktivnosti Centra uključuju informisanje o prijavama i finansijskoj pomoći za studije.

Međunarodni akademski centar, Zdravka Čelara 12/III, 11120 Beograd
011/334 9639 / 065/334 9639
office@iacbg.org, info@iacbg.org
http://www.iacbg.org/;
 
 

Ovde se registrovati
  • Informacije o testiranju (TOEFL, GRE, GMAT, SAT, ACT)
  • Obaveštavanje o mogućim izvorima finansiranja i dobijanja školarine
  • Informacije o magistraturama i i doktoratima u SAD
  • Informacije o kraćim programima sticanja sertifikata u SAD
  • Obaveštenja o programima učenja na daljinu u SAD
  • Informacije o pohađanju srednje škole u SAD

 

Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće