Pratite nas: E-mail: info@integraledu.rs
en
Coventry University
Coventry University
Kao 13. najbolji britanski univerzitet, Coventry University nudi preko 200 studijskih programa iz skoro svih oblasti. Zahvaljujući sjajnim predavačima, broju i raznovrsnosti programa, kao i fleksibilnim uslovima upisa za studente iz Srbije, ovaj univerzitet godinama je prvi izbor naših studenata. 
Ovde se registrovati
O stipendiji: International Academic Excellence stipendije u iznosu od 1.500 britanskih funti za međunarodne studente koji su na samofinansiranju i koji se prijavljuju na redovne osnovne i master studije u terminima maj i septembar 2019.
O fakultetu: Univerzitet u Koventriju ponosan je na svoju 160-godišnju tradiciju, jak je u inženjerskim disciplinama, a studijski programi automobilskog dizajna, vazduhoplovnog menadžmenta, građevinarstva, grafičkog dizajna, animacije, psihologije, kreativnog pisanja i novinarstva takođe su vrlo traženi. Osnovne studije arhitekture priznate su od strane Kraljevskog instituta britanskih arhitekata RIBA. Ništa manje atraktivne nisu ni studije ekonomije – većina ih se održava u nedavno otvorenom kampusu u Londonu, u stvarnom poslovnom okruženju. Studije su prožete praktičnom nastavom i koriste najsavremenije tehnologije: nastava u virtuelnom okruženju, računarske učionice, onlajn rasprave i poslovne simulacije. Centar za razvoj karijera aktivno radi sa studentima koji žele da osiguraju svoju budućnost nakon završetka školovanja i jedna je od najvažnijih komponenti univerziteta. Ukupno 94 % diplomaca uspešno se zapošljava ili nastavlja školovanje na master programima.
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće