Study in UK Virtual day - 24. novembar, od 14 do 17 časova, online
11 Novembar 2022

REGISTRACIJA

 

Studiranje u Velikoj Britaniji

Prestiž, tradicija i brojne prilike tri su ključne prednosti obrazovanja u Engleskoj, destinacije koja privlači više od 485.000 stranih studenata na više od 150 univerziteta i 50.000 studijskih programa.

Ako razmišljate o studiranju u inostranstvu i pitate se „Zašto toliko Srba studira u Velikoj Britaniji?“ i „Da li je Velika Britanija pravi izbor za mene?“, evo nekoliko činjenica o studijama u Velikoj Britaniji:

 • Kvalitetna nastava sa decenijama tradicije
 • Preko 50.000 studijskih programa u 25 različitih predmetnih oblasti
 • Preko 3.000 stipendija i grantova
 • Jedinstveno multikulturalno okruženje - svake godine 270.000 novih studenata iz preko 160 različitih zemalja
 • Za sticanje britanskih diploma treba manje vremena - manje ćete potrošiti na školarine
 • Prilike za rad tokom studija

Engleska je dom nekih od najpoznatijih obrazovnih institucija u svetu – Oxford, Cambridge, UCL, King’s College London samo su neke od cenjenih obrazovnih institucija na kojima velik broj Srba svake godine ostvaruje svoj akademski potencijal. Kao globalno industrijsko središte s kompanijama kao što su AstraZeneca, Unilever, Barclays, British Petroleum, Burberry i Vodafone, Engleska je idealno mesto za početak uspešnog profesionalnog puta, a prestižna diploma s britanskog univerziteta prvi je korak ka tome.

Poseti virutalni sajam Study in UK i saznaj sve o britanskom obrazovnom sistemu, mogućnostima i opcijama studiranja, kao i stipendijama za srpske studente koje će predstaviti obrazovni savetnici agencije IntegralEdu, te predstavnici cenjenih britanskih univerziteta:
 
·       Kada je krajnji rok za prijavu na studije?
·       Koji su uslovi za upis?
·       Kolike su stipendije za studente iz Srbije?
·       Mogu li raditi tokom studija?
·       Mogućnosti prakse i rada nakon diplomiranja?

Pridružite se onlajn od 13:00 do 17:00, učešće je besplatno!
 
 

UPOZNAJTE IZLAGAČE

Virtuelni događaj “Studiranje u Velikoj Britaniji ” 
24. novembar, od 14 do 17 časova, online

 • Buckinghamshire New University
Bucks New University je moderan univerzitet sa preko 120 godina iskustva u obrazovanju. Njegovi jedinstveni kursevi i fantastična lokacija pružaju studentima odlično okruženje za učenje. Univerzitetski kursevi uključuju Nursing, Air Transport Management with Commercial Pilot Training, Games Development, Event Management, Sport Management, Aviation, 3D Animation and Social Sciences. Kampus High Wycombe udaljen je samo 40 minuta vozom od Londona i 30 minuta kolima do Hitroua i Oksforda.
 
Poslednjih godina, univerzitet je uložio preko 60 miliona funti u opremu, uključujući i sopstveni simulator letenja. Akademci su aktivni u industriji, što predstavlja veliki plus studentima koji su spremni za tržište rada. Njihova studentska unija je nagrađivana, a univerzitetski kampusi su rangirani u prvih 10 najbezbednijih u Velikoj Britaniji. Bucks je centar malog univerzitetskog grada sa prijateljskom atmosferom, koji ugošćuje studente iz celog sveta.

 
 • The University of Sunderland
Proglašen “Univerzitetom godine za socijalnu inkluziju” zbog multikulturalnog okruženja i velikog uspeha studenata, sa kampusima u Sanderlendu, Londonu i Hong Kongu. Vodeći je u svetu u nekoliko oblasti turizma, prava, istraživanja, uključujući farmaciju, inženjering, sport, obrazovanje i socijalni rad. Univerzitet je nedavno otvorio i novu medicinsku školu, sa prvom grupom studenata koja je počela u septembru 2019.

 - Među najpoželjnim univerzitetima iz oblasti turizma, prava, farmacije, medijske i filmske umetnost, nauka o živim ogranizmima
 - 93% učenika počinje sa radom u roku od 6 meseci nakon diplomiranja
 - Skoro 7.000 stranih studenata iz 156 zemalja
 - Kampusi u Sanderlendu, Londonu i Hong Kongu
 - Dobitnik nagrade “Univerziteta godine za socijalnu inkluziju” zbog multikulturalnog okruženja i visokih studentskih postignuća
 - Globalno partnerstvo sa obrazovnim institucijama iz 15 zemalja

​Međunarodna stipendija
Svi međunarodni studenti  u kampusu koji studiraju osnovne i postdiplomske programe biće automatski klasifikovani za međunarodnu stipendiju. Smanjenje školarine od 1.500 funti (studenti) ili smanjenje od 1.000 funti (postdiplomci).
 • University of Essex 
University of Essex ne nudi samo diplomu– univerzitet podstiče studente da postavljaju pitanja, izazivaju pravila i imaju pozitivan uticaj na svet oko sebe. Ponuđeni kursevi su raznovrsni i nude širok spektar fakultativnih aktivnosti kao što su stažiranje, kursevi jezika, a univerzitet ne zahteva plaćanje školarine za godinu dana razmene.
Univerzitet je posvećen izvrsnosti u obrazovanju i izvrsnosti u istraživanju i oni su jedan od malobrojnih univerziteta koji se ističu u oba. Univerzitet je 25. po kvalitetu istraživanja i rangiran je među 30 najboljih u Ujedinjenom Kraljevstvu prema Sunday Times Complete University Guide 2022.
 • Middlesex University London
 • City, University of London
 • Brunel University
 • Greenwich University
 • University of East London
 • BIMM
 • University of the Arts London
 • Royal Holloway, University of London

ENGLESKA KAO OBRAZOVNA DESTINACIJA

Osim kvaliteta, studiranje u Engleskoj pruža izuzetnu raznolikost studija, mogućnost kombinovanja dva smera, odabir dodatnih izbornih predmeta u skladu s interesovanjima. Osnovne studije traju tri ili četiri godine, a na četvorogodišnjim studijama studenti biraju hoće li u deo svojih studija uključiti praksu, odnosno sandwich year ili placement year, da li će se specijalizovati u izabranoj oblasti ili provesti godinu dana na programima razmene za strane studente.
Programi se dele prema pristupu i specijalizaciji, a razlikujemo BA, BSc, BEng i druge diplome osnovnih studija. Master programi traju jednu ili dve godine, a poslednjih godina raste broj univerziteta koji nude online studije. Savremene laboratorije i specijalizovani prostori obrazovnih ustanova pružaju studentima mogućnosti istraživačkog rada u području bionauke, medicine, farmacije, kao i simulacije slučajeva iz stvarnoga života: snimanje i kreiranje posebnih efekata u filmskoj i televizijskoj industriji, simulacija letenja i slično.

Saznaj sve o obrazovnom sistemu Velike Britanije, mogućnostima studiranja, kako upisati željene studije, najpogodnijim lokacijama te stipendijama za srpske studente koje će 24. novembra na virtualnom događaju Study in UK predstaviti obrazovni savetnici agencije IntegralEdu, te predstavnici cenjenih britanskih univerziteta.
 
 

Uz našu pomoć naši klijenti biraju da studiraju na sledećim univerzitetima u Velikoj Britaniji

(Pružamo asistencije oko prijava na svakom univerzitetu u Velikoj Britaniji, uključujući i Škotsku)

Aberystwyth University London South Bank University University of Gloucestershire
Anglia Ruskin University Manchester Metropolitan University University of Greenwich
Arts University Bournemouth  Middlesex University  University of Huddersfield
Bangor University Northumbria University University of Hull
Bath Spa University Oxford Brookes University University of Leeds
BIMM British & Irish Modern Music Institute Regent's University University of Leicester
Brunel University London Sheffield Hallam University University of Liverpool
Cambridge School of Visual Arts St Mary's University University of Northampton
Cardiff University Swansea University University of Plymouth
City, University of London The University of Strathclyde  University of Portsmouth
Coventry University University of Aberdeen University of Reading
Cranfield University University of Bedfordshire University of Southampton
De Montford University University of Bradford  University of Stirling
European University London University of Central Lancashire University of Strathclyde
Falmouth University  University of Derby University of Suffolk
Glasgow Caledonian University University of East London University of Sunderland
Goldsmiths, University of London University of Essex University of Wolverhampton
Keele University University of Exeter York St. John University 
Lancaster University    
     
Deliti
Događaji
Napravi nalog sada i dobijaš pristup:

 - Ličnim sastancima
 - Stručnim konsultacijama
 - Promocijama 
Registruj se sada
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće