en
EDUfair - 26. Novembar , Srednje škole i internati iz Engleske, Nemačke i Švajcarske na sajmu obrazovanja
08 Novembar 2022

Ako ste na ovoj strani, verovatno razmišljate o srednjoškolskom obrazovanju van granica naše države za svoje dete. Imate potrebne preduslove, ali ne znate odakle da krenete sa potragom. Naš savetodavni odnos sa Vama uvek kreće sa istim pitanjima.
 • Koliko Vaše dete ima godina?
 • Na kom jeziku može da pohađa nastavu?
 • Koji studijski program želite da pohađa?
 • Da li već znate koji fakultet želi da upiše?
 • Da li imate neku poseban zahtev što se tiče destinacije?
Uvek ste dobrodošli da posetite našu kancelariju i sa obrazovnom savetnicom za srednjoškolsko obrazovanje porazgovarate o ovim pitanjima i svojim opcijama. Pored konsultacija u kancelariji, imate mogućnost da na sajmu obrazovanja, EDUfair 2022, dođete u Hotel Metropol, 26. novembra i porazgovarate sa predstavnicima najboljih srednjih škola u Švajcarskoj, Engleskoj i Nemačkoj.

Naime, ove godine će nas posetiti predstavnici sledećih škola:
 • BBIS Berlin Brandenburg International School, Nemačka
 • Queen Ethelburga's College, Engleska
 • D'Overbroeck's College, Engleska
 • Oxford Sixth Form College, Engleska
 • Oxford International College, Engleska
 • Oxford International College Brighton, Engleska​
 • Cardiff Sixth form College, Engleska
 • Earlscliffe College, Engleska
 • Rochester Independent College, Engleska
 • Abbey DLD Colleges Cambridge, Manchester, London, Engleska
 • College Champittet, Švajcarska
 • College du Leman, Švajcarska
 • Cardiff Sixth form College, Engleska
 • Brillantmont International School, Švajcarska
 • TASIS - The American School in Switzerland, Švajcarska

Za sve Vas koji ste zainteresovani za ove države, akademske programe na nemačkom, francuskom i engleskom, EDUFair je prilika da porazgovarate o akademskim programima, uslovima finansiranja obrazovanja, životu u internatu i dodatnim aktivnostima dostupnim za svako dete u ovim školama.

Berlin Brandenburg International School, Nemačka
Osnovana 1990. godine, Berlin Brandenburg International School je međunarodna škola koju pohađa oko 700 učenika iz više od 60 zemalja i koja nudi prestižni program International Baccalaureate (IB).
BBIS je najstarija IB škola u regiji Berlina i među retkima je na svetu akreditovana od strane organizacije IBO za pružanje sva četiri IB programa, koji pokrivaju uzrasnu grupu od 3 do 19 godina (osnovna škola, srednja škola, IB diploma i IB sertifikat).
Kampus se nalazi u malom gradu Klajnmahnau, u pokrajini Brandenburg, u blizini Potsdama i jugozapadnog predgrađa Berlina. Kampus zauzima površinu od 100 hektara i uključuje sopstvene šume i deo obale jezera Zeberg.
Škola obuhvata četiri renovirane zgrade sa prostranim učionicama, naučnim laboratorijama, računarskim salama, bežičnim računarskim laboratorijama, umetničkim studijima, muzičkim sobama i sobama za probe, bibliotekom i kantinom.
Od ostalih sadržaja izdvajaju se sportska dvorana, stadion s veštačkom atletskom stazom, igrališta za odbojku, košarku i teniski teren. Sportska dvorana nudi fitnes sadržaje, penjanje na zid, košarku, odbojku, rukomet, fudbal i stoni tenis.

Queen Ethelburga's College, Engleska
Koledž Queen Ethelburga's osnovan je 1912. godine, zauzima površinu od 100 hektara u živopisnom gradu u Jorkširu. Filozofija škole zasniva se na sledećim uverenjima: mogućnost razvoja učenika u oblastima u kojima su najbolji, individualni pristup, težnja ka visokim akademskim standardima, izgradnja samopouzdanja, nezavisnost i odgovornost, podsticanje istraživačkog duha, samodisciplina i maniri, obezbeđivanje stimulativnog i tihog okruženja, briga o fizičkom i duhovnom zdravlju, formiranje tehnoloških veština i znanja o društvu i svetu.

Podsećamo Vas još jednom da nas posetite 26. novembra u Hotel Metropol.  

Ulaz na sajam je potpuno slobodan, potrebno je samo da se registrujete onlajn  kako biste izbegli registraciju i gužve na ulazu. Za sva dodatna pitanja o obrazovanju u inostranstvu, na sajmu će biti i ceo tim naših savetnika iz Srbije i regiona, koji će biti na raspolaganju da pruže odgovore na Vaša pitanja.

Preporučujemo da se prijavite onlajn što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair, ali i kako biste imali priliku da osvojite jedan od besplatnih ispita profesionalne orijentacije!
 
 
 
Deliti
Događaji
Napravi nalog sada i dobijaš pristup:

 - Ličnim sastancima
 - Stručnim konsultacijama
 - Promocijama 
Registruj se sada
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće