EDUfair se vraća sa uživo izdanjem u martu 2022.!
10 Novembar 2021
EDUfair Sajam Obrazonavja se vraća sa uživo izdanjem u martu 2022.!
 
Uzbuđeni smo što možemo da podelimo dobre vesti sa Vama da se EDUfair vratio sa događajem uživo. Sledeći EDUfair će se održati 12. marta 2022. i, kao i obično, pobrinućemo se da doživite uživo sajam najvećeg kvaliteta.
 
Uprkos svim izazovima, prilagodili smo se novim uslovima i ponosni smo što smo za poslednjih 18 meseci uspeli da uspešno organizujemo 19 direktnih i preko 30 virtuelnih sajmova u 7 zemalja. U 2020/2021 naši sajmovi regrutacije studenata približili su više od 120 univerziteta i internata sa preko 12.000 budućih studenata na 7 svetskih tržišta.
 
Kao konsultantski stručnjaci i organizatori edukativnih događaja sa 30-godišnjim iskustvom znamo koliko je važan lični kontakt u studentskom konsaltingu, kao i kontakt između studenata, obrazovnih konsultanata i predstavnika univerziteta.
 
Šta možete očekivati kada se pridružite:
 
  • Top modernu lokaciju sajma
  • Individualni sastanci sa predstavnicima top univerziteta i srednjih škola iz Srbije i inostranstva 
  • Personalizivano i besplatno savetovanje sa stručnim obrazovnim savetnicima
  • Interaktivne radionice i prezentacije o modernim trendovima u obrazovanju, studijskim
    programima i karijerama budućnosti
  • Profesionalna orijentacija za one koji još nisu sigurni šta bi želeli da studiraju
  • Mogućnost umrežavanja i uspostavljanja kontakata sa visoko rangiranim međunarodnim univerzitetima
Dok se pripremamo za EDUfair u martu 2022., odvojili smo nekoliko minuta da se prisetimo dosadašnjih EDUfair sajmova. Sastavili smo poseban izbor fotografija koje nas podsećaju na duh, viziju i prepoznatljivu atmosferu kojoj se radujemo. Pozivamo Vas da pogledate ovde!
 
 

Za prijavu i dodatne informacije, molim da nas kontaktirate putem e-maila: info@integraledu.rs ili pzovete na +381600622890.
 

Ako Vam je potrebno više informacija ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite u bilo koje doba.

 

U ime celog EDUfair tima, biće nam veliko zadovoljstvo da Vas dočekamo na sajmu u Beogradu!
 

 

Deliti
Događaji
Napravi nalog sada i dobijaš pristup:

 - Ličnim sastancima
 - Stručnim konsultacijama
 - Promocijama 
Registruj se sada
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće