Produžavamo akciju do 15.marta i svi koji se prijave do ovog datuma, ostvariće popust od 80 funti.
27 Februar 2020
Posebne sajamske pogodnosti za sve zainteresovane za grupni letnji kamp u Velikoj Britaniji.
Produžavamo akciju do 15.marta i svi koji se prijave do ovog datuma, ostvariće popust od 80 funti.

Da li imate planove za Vaše dete tokom leta? Zašto ne biste razmislili o našoj specijalnoj ponudi za letnji kamp u inostranstvu?
Zašto je učestvovanje na grupnom jezičkom kursu prava odluka?
  • Nećete brinuti o tome da li će Vam se dete izgubiti, zakasniti ili zagubiti prtljag;
  • Vaše dete će biti u društvu nekoga ko govori srpski;
  • Tokom kursa, deca su u grupama sa decom iz celog sveta, sa kojom vežbaju strani jezik;
  • Deca obilaze znamenitosti u društvu pratilaca iz Srbije;
  • Cene grupnih kurseva povoljnije su od pojedinačnih!

Neka Vaše dete bude pobednik! Tretirajte svoje dete na poseban način I pružite mu priliku za najsjajniju budućnost koju možete da zamislite.

Naša grupna ponuda je prikladna za decu uzrasta od 11 do 17 godina. Harrow House International College osnovan je 1969. godine i nastavlja da pruža kvalitetno obrazovanje za decu iz više od 50 zemalja. Škola se nalazi u centru Svonidža, glavnog grada na poluostrvu Purbek u Dorsetu, koji je udaljen 2 i po sata od Londona. Svonidž je poznato letovalište na južnoj obali Engleske, koje poseduje prelepe peščane plaže, bistru vodu i izuzetno lepu okolinu.

Cena s popuston iznosi 1.510 GBP za kurs u trajanju od 2 nedelje u periodu od 20. juna do 4. Jula!

Podsećamo Vas još jednom da nas posetite 6. i 7. marta u Belekspocentru na Novom Beogradu. Ulaz na sajam je potpuno slobodan, potrebno je samo da se registrujete onlajn  kako biste izbegli registraciju i gužve na ulazu. Za sva dodatna pitanja o obrazovanju u inostranstvu, na sajmu će biti i ceo tim naših savetnika iz Srbije i regiona, koji će biti na raspolaganju da pruže odgovore na Vaša pitanja.
Deliti
Napravi nalog sada i dobijaš pristup:

 - Ličnim sastancima
 - Stručnim konsultacijama
 - Promocijama 
Registruj se sada
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće