Budi deo organizacionog tima 17. EDUfair-a i nađi svoje mesto učešćem na najvećem događaju posvećenom obrazovanju u Srbiji.
12 Februar 2020
Voliš da govoriš i usavršavaš strane jezike? Interesuješ se za studiranje u zemlji i inostranstvu i želiš da saznas nešto više o pripremama za svoj omiljeni fakultet? Budi deo  organizacionog tima 17. EDUfair-a i nađi svoje mesto učešćem na najvećem događaju posvećenom obrazovanju  u Srbiji. 

Interal Edu organizuje 17. EDU Fair , 6. i 7. marta u Belexpocentru na Novom Beogradu. Na jednom mestu okupiće se preko 90 institucija: fakulteta, kulturnih centara, ambasada, jezičkih letnjih kampova, srednjih škola i internata  iz čak 13 zemalja (Luksemburg, Hrvatska, Slovenija,SAD, Kanada, Nemačka, Austrija,Grčka, Velika Britanija, Švajcarska, Mađarska , Francuska, i Srbija).

Otvaramo konkurs za volontiranje za  sve ambiciozne i odgovorne studente sa znanjem stranih jezika za poziciju asistenta prevodioca. Za sve koji su voljni da učestvuju i tokom dva dana daju doprinos ovom projektu, unaprede svoje jezičke sposobnosti, uspostave kontakte i osvoje sertifikat o učešću, mogu se prijaviti do 29. februara 2020. na info@integraledu.rs ili onlajn:
 
Učešće u ovom projektu pomoći će ti da unaprediš svoje komunikacione  veštine i uspostaviš kontakte sa stručnjacima iz sfere obrazovanja. Pored toga, imaćeš priliku da saznaš nešto više o trendovima obrazovanja u svetu, nastavku studija i karijernim mogućnostima.
Ukoliko se pronalaziš u opisu teksta ovo je mesto za tebe! Klikni na EDufair.rs, budi u toku i informiši se o tome ko dolazi! Možda pronađeš i svoj budući fakultet.

Naravno, ne zaboravite da pozovete svoje prijatelje na EDUfair!
  Preporučujemo da se prijavite onlajn što pre kako biste izbegli čekanje pri ulazu na EDUfair!
 
Deliti
Napravi nalog sada i dobijaš pristup:

 - Ličnim sastancima
 - Stručnim konsultacijama
 - Promocijama 
Registruj se sada
Ovaj sajt koristi „cookies“ . Koristeći ga, slažete se sa politikom privatnosti i pravilima kolačića . Saznajte više o Kolačići          Podešavanja      Prihvatiti     
Podešavanja klačića
Mi koristimo "kolačiće" da bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našem sajtu. Odavde možete uključiti ili isključiti kolačiće koje stranica koristi
NeophodnoOni beleže podatke koji su potrebni za osnovne funkcije sajta, kao što je pretplata na saglasnost Politike kolačića.
StatističkiOni prikupljaju statističke podatke o posetiocima, na primer, koje Google Analitics koristi za optimizaciju razmene podataka, prepoznavanje posetilaca i još mnogo toga.
OglašasanjeKoristi se za pokretanje oglasnih kampanja na Google mreži, Facebooku, itd., Koje se koriste za praćenje poseta iz oglasnih kampanja.
Onemogući klačiće